Mart Tomson
Mart taas avas restorani ’’Pegasus’’ aastal 2000. Eelnevalt oli ta 1998 Schlössle Hotelli Restoran ’’Stenhus’’ tegevjuht millele lisandus aasta hiljem kevadel avatud hotelli St. Petrsbourg restorani ’’Hermitage’’ töökorralduse organiseerimine.
Veiniga tutvus Mart kui ta elas 90ndatel Kanadas ja õpetajaks oli seal elav väliseestlane Eik Järvi – tuntud veiniasjatundja ja koolitaja ning mees kes tegi alguse Ontario veinikultuurile. 2010 aastal hakkas Mart tooma itaaliast veine Lucca restorani tarbeks, millest ajapikku kasvas orgaaniliselt veinäri ja mille valik on tänaseks paljudes meie lemmik restoranide veinikaardis.
Diana Tõkke
Diana puutus veinidega lähemalt kokku aastal 2000, töötades koos Mardiga restoranis „Pegasus“. Sealt tekkis ka tõsisem veinihuvi, mis sai edasise käigu Eesti Sommeljeede Erakooli.
2002 aastal lõpetas Juunior-Sommeljee diplomiga.
2007 aastal lõpetas Sommeljee diplomiga.
Aastatel 2010-2015 töötas koos Rein Kaselaga, kes on samuti üks tähtsamaid tegelasi meie siinse veinikultuuri arendamisel juba 90-ndatest ning ka just tema eestvedamisel sai loodud Eestis Sommeljeede Erakool. Eelkõige on teada tema Prantsusmaa armastus nii veini kui ka sealse toidukultuuri vastu, millest oli õppida palju. Reinu võib pidada ka kõigi Eesti sommeljeede isaks.
2015 aastast alates sai aga inspireerivaks kena ja moodne veinibutiik Kadriorus, kus saadaval kvaliteetsed veinid väikestelt pereomanduses olevatelt veinitootjatelt nii Itaaliast kui ka muudest Vana Maailma riikidest. Valikus ka tõelisi rariteete
Mati Timmermann
Matti Timmermann – paljude silmis üks Eesti paremaid veinitundjaid ja koolitajaid, mitmele praegusele sommeljeele just see mees, kes neile esimest veiniharidust jagas ning kelle poole nad pöörduvad, nimetades teda õpetajaks, ja kui nad pöörduks kirjalikult, küllap kirjutaks nad „õpetaja” suure tähega. (VINE -veinikultuuri ajakiri)