Kirjeldus
Värvuselt intensiivselt kuldne, merevaigu värvi. Aroomis tunda eksootilisi kollaseid puuvilju ja aprikoose. Maitse delikaatselt magus.
Küpsed marjad korjatakse väga hoolika sorteerimise järel käsitsi väikestesse kastidesse, millega viiakse viinamarjad kuivatus aita, kus nad asetatakse bambusest mattidele kuivama ca 5-ks kuuks. Selle protsessi käigus toimub marjade dehüdreerimine ja kontsentreerimine ning samal ajal see niiskus tekitab botrytis väärishallituse arengut. Veebruari lõpus siis protsess edasi sama nagu tavalise valge veini puhul, varred eemaldatakse ja marjad purustatakse, seejärel fermenteeritakse 14-18 kraadi juures tammevaatides. Vein küpseb veel 2a tammevaadis, pudelis 6 kuud enne kui müüki jõuab.
Suurepärane dessertvein, mis sobib mandlitest valmistatud magustoitudega, lihtsate küpsetiste, puuviljakookide ja kuivatatud puuviljadega ning rammusa sinihallitusjuustuga.